PPKT Kampus Kesihatan  |  Kami Memimpin

A- A A+
Log Masuk

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Kejohanan Bowling PPKT Kampus Kesihatan 2018

Kota Bharu, 7 April 2018 – Satu kejohanan Bowling peringkat Jabatan PPKT telah berlangsung di Pacific Bowl , KB Mall anjuran NEGOPPKT dengan kerjasama Kelab PPKT Kampus Kesihatan. Aktiviti ini telah di sertai oleh hampir 50 orang staf daripada PPKT Kampus Kesihatan. Acara bermula pada jam 10:30pagi sehingga 1:30 tengahari.

Majlis di mulakan dengan ucapan alu-aluan daripada En Nareeman Shah selaku wakil NEGOPPKT. Seterusnya penerangan ringkas di berikan kepada semua peserta sebelum kejohanan di mulakan.

ajk

Sebanyak lebih sepuluh kumpulan telah berentap untuk memenangi hadiah yang di tawarkan. Antara hadiah yang di tawarkan adalah , jatuhan pin terbanyak kategori berkumpulan, jatuhan pin terbanyak kategori individu lelaki dan jatuhan pin terbanyak kategori individu perempuan. Sebanyak 15 hamper disediakan kepada pemenang-pemenang. Tahniah kepada mereka yang berjaya!

pemenang1

pemenang2

pemenang3

Adalah diharapkan agar aktiviti bowling ini dijadikan sebagai aktiviti tahunan bagi staf PPKT Kampus Kesihatan kerana selain dapat mencungkil bakat terpendam, ianya juga dapat merapatkan hubungan silaturahim antara sesama staf.

Tech Talk

Coffee Break : What is Office 365 Planner
planner
Date : 25 Mac 2018
Time : 9.30am - 11.00am
Venue : Bilik Latihan PPKT
by : En. Mohd Nazri B Mat Husin

Hubungi Kami

Pusat Pengetahuan Komunikasi & Teknologi (PPKT)
Universiti Sains Malaysia,
Kampus Kesihatan
16150 Kubang Kerian
Kota Bharu, Kelantan
 
Tel : +609-7673000
Faks : +609-7671060
Email:

Pautan Kerajaan

mygovmscmqa

Penafian

Universiti Sains Malaysia, Health Campus shall not be liable for any loss or damage caused by the usage of any information obtained from this web site.

Security & Privacy Policy

  • Last Modified: 11 Jun 2018.