GroupPhoto

Tumpat, 31 Mac 2018 - Satu majlis Hari Keluarga PPKT telah di adakan di Resort D'Geting, Tumpat , Kelantan. Ianya telah disertai oleh hampir 90 buah keluarga warga PPKT Kampus Kesihatan. Aktiviti ini adalah salah satu acara tahunan anjuran Kelab PPKT USMKK.

Majlis dimulakan dengan taklimat ringkas oleh Presiden Kelab PPKT USMKK, En Solahasni Abd Aziz dan seterusnya di rasmikan oleh daripada Ketua Jabatan PPKT, Tn Hj. Nik Nashron.

HOD

Aktiviti dimulakan dengan acara senaman ringan yang di ketuai oleh En Zawdi Badaruddin. Terdapat juga acara sukaneka yang mempertandingkan lebih daripada 10 permainan daripada pelbagai kategori umur. Selain itu di selitkan juga acara penyampaian hadiah kepada pemenang cabutan bertuah.

senaman

sukaneka

BBQcabutanBertuah1

Diharap aktiviti seperti ini dapat diteruskan lagi di masa akan datang kerana ianya dapat mengeratkan tali silaturahim sesama staf PPKT.

 

Penafian : Pusat Pengetahuan Komunikasi dan Teknologi, Universiti Sains Malaysia Kampus Kesihatan tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat dalam laman ini.
Copyright © 2018 by Pusat Pengetahuan Komunikasi dan Teknologi, Unit Web Dan Multimedia. All rights reserved.